Fout
  • XML Parsing Error at 1:331. Error 9: Invalid character


Over deze website

Waarom deze Website?

Er komen tegenwoordig steeds meer surfscholen en surfcamps bij. Zo zijn er in Fuerteventura alleen al zo'n 35 surfscholen. Het is moeilijk om als beginnende surfer een goede surfschool uit te kiezen om surfles bij te nemen. Je weet namelijk niet of de surfschool echt zo goed is als dat ze voordoen dat ze zijn op hun website. 

Onze doelstelling is om de beste surfscholen en surfcamps uit te kiezen en die aan jou aan te bieden. Op deze manier weet je namelijk zeker dat je een leuke vakantie hebt waarbij je in een leuke omgeving bent en goed surfles krijgt.

Waarom bij ons boeken

vink Keuze uit de leukste surfcamps

vink Beste prijs van alle surfcamps (gegarandeerd)

vink Snelle en goede Nederlandse service (24/7)

vink Niet goed geld terug garantie

Voor wie is deze website

Surfcamp Fuerteventura is voor mensen die willen leren golfsurfen in Fuerteventura en bij een goed surfcamp terecht willen komen waarbij alles klopt zodat je gegarandeerd een leuke surf vakantie hebt waarbij je niet alleen leuke andere surfers leert kennen maar ook goed leert golfsurfen.

Daarnaast kan je via ons een appartement of villa huren in Fuerteventura. Ook kan je via ons terecht om kitesurfles te nemen of om surfmateriaal te huren.

Hoe weten jullie of een surfcamp goed is

Wij bezoeken jaarlijks de surfcamps om te kijken of ze aansluiten bij onze visie. Zo zijn we al meer dan 10 keer op het eiland geweest om te zoeken en kijken hoe de surfcamps functioneren. Daarnaast vragen wij alle gasten hoe ze het hebben gehad, zodat we altijd weten hoe het er aan toe gaat bij het surfcamp.

Wat bepaald voor jullie de kwaliteit

De kwaliteit van een surfcamp wordt vooral bepaald door de accomodatie en de manier van lesgeven. Bij onze eigen surfscholen en camps staan veiligheid voorop, daarna plezier en pas daarna ontwikkeling.

Prijs

De surfcamps waar wij mee samenwerken richten zich voornamelijk op de kwaliteit. Denk er hierbij aan goede auto's (er zijn genoeg camps met slechte auto's), surfleraren met een ISA level 1 certificaat en "live saving"diploma. Goede verzekeringen voor als er wat fout gaat, en een degelijke accomodatie. Mocht je nou een zelfde soort surfcamp tegen komen dat goedkoper is dan een van ons? Dan zullen wij de prijs evenaren en als dank een gratis surfles in Nederland erbij doen. Mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. om een surfcamp te melden dat goedkoper is.

Niet goed geld terug

Wij zijn er vrij zeker van dat je een goede tijd hebt gehad. Mocht je nou echt een rot vakantie hebben dan zullen wij je geld gewoon terug storten. Voorwaarde is wel dat je het voor de 3e dag van je surf vakantie laat weten. Wij gaan dan ons best doen een ander camp voor je te vinden.

Aanbiedingen ontvangen?

E-mail Address: (*)
Invalid Input
Je voornaam: (*)
Invalid Input
Je achternaam: (*)
Invalid Input

Contact

Kantoor

Calle Jose Segura Torres 3
35650 Corralejo

Fuerteventura

Verstuur een email

(0034) 626074284